MI KUVAMO. VI UŽIVATE.Nove Gorenje OptiBake ugradne rerne
1
Mi znamo da je vrijeme od izuzetne važnosti i da želite da maksimalno iskoristite svoj dan. Iz tog razloga nove Gorenje OptiBake ugradne rerne nude brojne funkcije koje će olakšati pripremu jela i učiniti da u tome uživate i što je najvažnije, učiniće da trošite što manje svog vremena.

Prepuštite kuvanje i pečenje nama, a vi uživajte u životu.

  • HomeMade - ravnomjerno pečena hrana svaki put zahvaljujući boljoj cirkulaciji vazduha i stabilnoj temperaturi unutar rerne.
  • SteamAssist - savršeno ispečena hrana na pari sa hrskavom koricom uz dodavanje pare u procesu pečenja.
  • AirFry - pržena hrana bez dodatnih kalorija jer ova metoda intezivnog pečenja pomoću vrelog vazduha ne zahtijeva bilo kakvu masnoću kako bi se osigurala savršeno ukusna i hrskava korica.
  • FastPreheat - doseže temperaturu do 200°C za samo 5 minuta i štedi 30% vremena potrebnog za standardno zagrijavanje rerne.

Upoznajte OptiBake ugradne rerne

Savršeni rezultati pečenja

_products/features/icon - HomeMade oblik

HomeMade oblik

Ravnomjerno pečeno svaki put
Pećnice Gorenje dobro su poznate po svojoj inovativnoj zaobljenoj unutrašnjosti, što je njihova prepoznatljiva karakteristika već dugi niz godina. Oblik HomeMade nadahnut je tradicionalnim pećima na drva i osigurava bolje kruženje zraka u usporedbi s konkurentima.
Sada je oblik HomeMade u potpunosti preuređen i protok zraka usavršen zahvaljujući novom dizajnu grijača i poboljšanom rasporedu ventilacijskih otvora. Zbog toga je temperatura stabilna u cijeloj pećnici.
Nikada više vaša jela neće zagorjeti s jedne strane, a premalo se ispeći s druge strane.
više informacija
manje informacija
_products/features/icon - SteamAssist

SteamAssist

Savršeno hrskavo
Dodavanjem vode u rezervoar za vodu na upravljačkoj ploči dobit ćete savršenu hranu pripremljenu na pari i hrskavu koricu.
Pri odabiru programa, koji ima mogućnost
dodavanja pare u procesu pečenja, pećnica će vas obavijestiti kada za to dođe vrijeme. Ovisno o modelu pećnice, potrebno je pritisnuti središnji gumb ili dodirnuti funkciju na zaslonu da biste aktivirali ubrizgavanje pare.
više informacija
manje informacija
_products/features/icon - AirFry

AirFry

Zdravo zadovoljstvo
Sada možete uživati u hrskavosti i ukusu prženih krompirića bez dodatnih kalorija. Ova metoda intenzivnog pečenja vrućim zrakom ne zahtijeva nikakve masnoće kako bi osigurali savršeno ukusnu hrskavu zlatnu koricu.
U kombinaciji s posebnom perforiranom posudom za pečenje (ovisno o modelu pećnice), postići ćete još bolje rezultate pečenja. AirFry metoda pogodna je za manje komade mesa, ribe, povrća ili polu-pripremljene zamrznute hrane, poput pomfrita ili pilećih nugetsa.
više informacija
manje informacija

ISTRAŽITE VIŠE KARAKTERISTIKA

kliknite na
proširi
Posjetite
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podijeli
sa drugima
Facebook
Twitter
Budite
informisani
RSS