zatvori
...
G∙FORCE USISIVAČI5 godina bezbrižnostiVaži od 01.04.2021. do 31.12.2021. »
1
Saznajte više o G∙Force generaciji usisivača
Registrujte vašu garanciju

Nježni prema vama, nemilosrdni prema prašini

Vrhunski Gorenje G·force usisivači uz izrazito malu potrošnju energije omogućavaju visoko-efikasno čišćenje i tihi rad, ostavljajući jednu brigu manje i više vremena za uživanje.

Jednostavni za korišćenje i ergonomski oblikovani G·force usisivači, dostupni su u nekoliko linija - G·Force Lite, G·Force Plus i G·Force Pro. Nude mogućnost sakupljanja prašine u kesu ili posudu, i dostupni su u nekoliko različitih kombinacija boja, koje će odgovarati svakom ukusu. Zahvaljujući HEPA filtraciji, zagarantovani su superiorni rezultati usisavanja i čist vazduh, što će cijeniti svi, a posebno oni koji pate od alergija, ili imaju malu djecu i životinje... Kao i svako ko želi brzo i pametno rješenje za čist i uredan dom.

Pogledajte sve G·Force modele

Hvala Vam što ste postali ponosni vlasnik nove generacije G•Force usisivača. Sve što treba da uradite je da popunite formular i dobićete garantni list za 5 godina garancije na G•Force usisivač. Za dodatnu garanciju mogu biti registrovani G·Force usisivači kupljeni između 05.10.2020. i 31.01.2021.

Podaci o aparatu

Produženu garanciju možete aktivirati najkasnije u roku od 3 mjeseca od datuma kupovine.
Posjetite
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podijeli
sa drugima
Facebook
Twitter
Budite
informisani
RSS