Ion Generation

ION generacija frižidera i  zamrzivača definitivno pozicionira Gorenje među najboljim brendovima na tržištu. Kvalitet materijala, diskretno dizajnirane linije, vrhunski kvalitet polica i brojna druga funkcionalna poboljšanja. Prilikom izrade, bili smo posebno posvećeni stvaranju najbolje moguće klime unutar uređaja. Srž svih naših naprednih rešenja je Ion Air tehnologija, koja u potpunosti imitira prirodni proces jonizacije i osvežava vazduh.

Dobro došli u svet nove generacije ION Gorenje frižidera, koji je ostvaren u saradnji sa prirodom.

Keep it fresh

Jedini način da ostanete zdravi je da se hranite zdravo. Zdrava hrana daje ljudskom telu vitamine, minerale i vlakna, koji su neophodni za uravnoteženu ishranu. Bilo bi idealno da uzimate hranu direktno iz vaše bašte i oni koji su u stanju da to urade su srećnici.

Međutim, mi obično kupujemo hranu nekoliko dana unapred. Bez pravilnog skladištenja, hrana gubi hranljive vrednosti veoma brzo i postaje glavni izvor bakterija i mikroorganizama. Takva hrana se na kraju baca. Stoga , nije iznenađujuće da prosečni član domaćinstva baca oko 180 kg hrane godišnje . Gorenje stručnjaci mislili o svakom detalju kako bi stvorili idealnu mikroklimu za održavanje hrane, njenu svežinu i prirodne sokove.

Ovde su bitne karakteristike za postizanje sveže i prirodnu klimu unutar frižidera.

ION generacija kombinovanih frižidera pozicionira Gorenje među najbolje brendove na tržištu. Markeri kvaliteta i vrednosti su brojni - kvalitetni materijali, diskretno dizajnirane linije, police vrhunskog kvaliteta i brojna druga funkcionalna poboljšanja. Prilikom izrade ION generacije posebnu pažnju posvetili smo stvarnju najbolje moguće klime unutar frižidera. Osnova naših naprednih rešenja je IonAir tehnologija, koja u potpunosti imitira prirodni proces jonizacije i osvježava vazduh u frižideru. U cilju pružanja savršenog protoka vazduha kroz cijeli uređaj i dovođenja kiseonika u sve pore namirnica, koristili smo odlični ventilacioni sistem - Multiflow 360˚ u naprednim modelima i DynamicCooling u osnovnim modelima nove generacije. Prilagodljiva tehnologija koja se koristi je potpuno inovativna i jedinstvena na tržištu. Njen inteligentni sistem senzora vodi evidenciju o navikama korisnika, te održava konstantnu temperaturu i idealnu klimu.
Dobro došli u svijet nove ION generacije Gorenje frižidera, stvorenih u savršenoj saradnji sa prirodom.

Ventilacioni sistem, koji uz pomoć naprednog ventilatora doprinosi ravnomjernom i jednakom kruženju hladnog vazduha u frižideru. U kombinaciji sa IonAir tehnologijom, stvara prirodnu mikroklimu u frižideru i uništava do 95% bakterija i neprijatnih mirisa. Sistem IonAir sa DynamiCooling se nalazi u baznim modelima nove generacije Gorenje frižidera.

Adaptivni inteligentni sistem prati, analizira i evidentira korišćenje frižidera u nedeljnim intervalima. Zatim, ovaj sistem konstantno prati održavanje zadate temperature, a rezutat toga je potrošnja energije koja je prilagođena identifikovanom obrascu. Kada se vrata otvore, temperatura hrane neće porasti kao što to čini u konvencionalnim frižiderima jer će ovaj inteligentni sistem unaprijed predvidjeti porast temperature i aktivirati hlađenje, ovo će ometati razvoj bakterija.

Ova pametna tehnologija značajno smanjuje stvaranje leda i inja u zamrzivačkom dijelu, a time i potrebu za ručnim otapanjem za čak 50%. Pored manje posla s ručnim otapanjem, FrostLess tehnologija štedi vrijeme i energiju.

Fioka sa temperaturom od oko 0 °C je idealna za čuvanje svježeg ili mariniranog mesa, ribe i morskih plodova. Produžava svježinu osjetljivih namirnica, i zadržava prirodnu sočnost i hranljive sastojke.

Keep it smart

Svako želi da ima frižider poput onih koje su viđali u novinama. Uredan, jednostavan za korišćenje i u redu. Znamo da to nije jednostavno. Dakle, potrudili smo se da to stvorimo u novoj generaciji Gorenje frižidera i zamrzivača. Da vidimo šta je unutra!

Najveća fioka je idalno mjesto za čuvanje velikih namirnica kao što je svinjski but, torta ili više kutija pizze.

Keep it green

Snažan inverter kompresor, vakuum ploča, Ledlight, energetski efikasan sistem za hlađenje i EcoMode program svi oni doprinose neverovatnom nivou uštede energije.

Frižider je jedini uređaj koji radi 24/7. Budući da je tako vredan, on troši mnogo energije. Nova generacija Gorenje frižidera i zamrzivača nudi kombinaciju visoke klase energije i drugih parametara koji doprinose uštedi energije i novca.

Galerija

Proizvodi

Posjetite
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podijeli
sa drugima
Facebook
Twitter
Budite
informisani
RSS