Classico Collection

Kuvanje sa strašću

Kuhinja, sveto mjesto ljubavi i strasti za životom, je mjesto gdje ćemo stvoriti ukusna jela i istinski ukus naših života. Kroz istoriju čovječanstva, kuhinja je mjesto gdje su se sve važne stvari dogodile. Ambrozija arome začina. Pozivamo vas da ponovo proživite kulinarske priče o prošlosti i stvorite svoje vlastite. Dobra kuhinja je recept za sladak i strastveni život. Ovo je utemeljeno od strane kuhinjskih aparata Gorenje Classico kolekcije dostupne u boji slonove kosti i mat crnoj boji.
Pećnice Gorenje Classico kolekcije su uveličane uz bogat i dinamičan dizajn sa klasičnim dodirom. Soft linije se produžuju neprimjetno od vrata do unutrašnjosti pećnice, i reljef i oblik vrata podsjećaju na tradicionalne lučne peći. Savršen Izgled pećnica je zaokružen karakterističnim dugmadima, a ručka je reljefna sa zlatnom bojom, i klasično dizajniranim elektronskim programiranim tajmerom. Pećnica se može pohvaliti naprednim HomeMADE ™ tehnologijom pečenja i visokom energetskom efikasnošću. Dodajte delić svoje strasti za ukusna, sočna i hrskava jela.

HomeMADE ™ tehnologija za vrhunski rezultat pečenja

Inovativna unutrašnjost pećnice sa pametnim PerfectGrill grijačom zamjenjuje tradicinalne peći na drva. Efektivna cirkulacija toplog vazduha dovodi do distribucije toplote i vrhunskog rezultata pečenja. Potpuno izvučive teleskopske vodilice čine stavljanje plehova u pećnice mnogo jednostavnije i omogućuje odličan pregled procesa pečenja.

Uvijek hladna vrata pećnice

Vrata pećnice su opremljena dvostrukim reflektivnim staklom. Stoga, spoljna strana vrata su uvijek hladna. Sigurna i energetski efikasna vrata pećnice omogućavaju da postignete A-20% energetske uštede. Unutrašnja strana vrata pećnice nemaju ureza ili rubove kako bi se omogućilo jednostavnije čišćenje.
Spektar visoko kvalitetnih, tehnološki usavršenih ploča za kuvanje sofisticiranog dizajna sigurno će vam omogućiti da izaberete onaj koji najbolje odgovara vašim navikama i očekivanjima za kuvanje. Raspon uključuje plinske ploče s originalnim metalnim rešetkama i lijepo dizajnirane ručke, u boji slonove kosti ili mat crnoj boji. Ploča koju odaberete će biti savršen spoj za druge uređaje u Gorenje Classico kolekciji.

Retro dugmad za udobno upravljanje

Retro dugmad koja podsjećaju na svoje stare keramičke prethodnike imaju modernu tehnologiju koja omogućava vrhunsku udobnost i kontrolu. Dugmad su ergonomski dizajnirana za ugodno korišćenje.

Metalne rešetke

Metalne rešetke će poboljšati stabilnost i poboljšati otpornost na plin. Materijal je izdržljiv i otporan na najviše tempereture plina.

Wok plinski gorionik

Profesionalni plinski gorionik s tri prstena plamena zagrijava posudu s dodatnom snagom za poboljšanje energetske efikasnosti i omogućava pripremu hrane u samo nekoliko minuta. Opcionalni dodaci od metalne rešetke za wok podršku će dodatno poboljšati sigurnost, udobnost i efikasnost u kuvanju.

Staklo keramička ploča za kuvanje od Gorenje Classico kolekcije je stilski dizajnirana i tehnološki usavršena. Pored tri hi-light grijača, tu je i grijač s dvostrukom kružnom površinom koja se može prilagoditi loncima različitih veličina. Glatka površina ploče omogućava udobano kuvanje i jednostavno održavanje. Ovo je kuvanje koje će pobuditi maštu.

Moderna hi-light tehnologija sa dozom klasike

Pored tri hi-light grijača, staklo-keramička ploča takođe ima grijač s dvostrukim kružnom površinom koja se može prilagoditi loncima različitih veličina. Indikator svjetla za svaku zonu za kuvanje će ostati upaljen dok je površina zone vruća. Glatka površina ploča se lako čisti i ivice su podignute da spriječe prosipanje.

Odaberite između skladno dizajniranog plina i električnog štednjaka koji sadrži hi-light tehnologiju, u 50 ili 60 centimetara širine. Inovativna tehnološka rješenja, kombinacija različitih ploča za kuvanje, i efikasna i inovativna HomeMADE ™ pećnica je garancija odličnog rezultata svaki put.  Pećnica je dostupana u električnoj i plinskoj verziji. Upravljanje i kontrola uređaja je vrlo jednostavna zahvaljujući pametnom dizajnu dugmadi, elektronskim tajmerom sa analognim display-om, i prepoznatljiva drška sa posebanim oblikom.

Soft linije i detalji sa zlatnim završetkom stapaju napu sa dizajnom drugih aparata kolekcije. Napa se ističe efikasanim i tihim radom. Moderni trend spajanja kuhinje sa dnevnim boravkom poziva na nove standarde u pogledu performansi napa. Sa kapacitetom od najmanje 750 m3 / h, Gorenje Classico napa daje optimalnu snagu za neutralizaciju mirisa, vlage i masnoće čestica u prostorima u rasponu do 35 kvadratnih metara. Vi ćete sigurno biti impresionirani izborom materijala i dizajna.

Dugmad i ručka sa zlatim završetkom

Napa dizajna u boji slonove kosti ili mat crne boje je upotpunjen prepoznatljivom ručkom u staroj zlatnoj boji. Dugmad omogućavaju tradicionalnu kontrolu nape i njene funkcije. Dekorativnu ručku koja odgovara dizajnu cijele kolekcije savršeno nadopunjuje pojavu nape i naglašava svoj klasični karakter.

Filteri se jednostavno čište u mašini za psuđe

Oni se mogu oprati ručno ili u mašini za posuđe.

Galerija

Posjetite
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podijeli
sa drugima
Facebook
Twitter
Budite
informisani
RSS