Gorenje Ora ïto Black

Jednostavna i složena.

Nepotreban višak oduzet, samo čist dizajn linije ostavljen

Jednostavan dizajn koji nas okružuje je futuristički, kuhinja danas i sjutra. Jednostavnost čiste linije odražava dizajn za budućnost, kada vizija postaje stvarnost. Mi se ne bojimo da stvaramo buduće trendove. Proizvode kombinujemo organski i futuristički. Obrazac otkriva eleganciju, čiste linije i jednostavnost. Nov trend kolekcije kućanskih aparata je rođen. To uključuje moderne pećnice, ploče, nape, frižidre, zamrzivače i dekor ploče za mikrotalasne pećnice, mašine za pranje posuđa. U crnoj i srebrnoj boji. To ne govori previše, samo ono što je važno. Ništa više.

Novi klasični koncept za kuhinju budućnosti.

Danas, je Gorenje, jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata  koji spaja napredne tehnologije sa ekskluzivnim, prepoznatljivim dizajnom i visokim kvalitetom. Sa svojim inovativnim, tehnički savršenim, modernim i ekološki prihvatljivim proizvodima Gorenje ima za cilj da postane najinovativniji, dizajn-minded tvorac kućanskih aparata u svijetu.

Da bi stvorili isključivo dizajniran, moderan aparat i da bi postao dostupan široj populaciji, Gorenje se obraća za pomoć mladom francuskomdizajneru Ora-Ïtu.

Rezultat ove saradnje je novi, Gorenje Ora ïto Collection - novi klasični dizajn za kuhinju budućnosti.

Ora ïto: Enfant Terrible industrijskog dizajna

Iza Ora ïto branda stoji kreativni mladi francuski dizajner čije  provokativne ideje osiguravaju njegov brzi proboj na sam vrh dizajna u svijetu.  Na početku svoje karijere je predstavio svoj dizajn i ideje za virtualne proizvode, potpisane od strane poznatih brendova na svom sajtu. Ljudi su počeli naručivanje proizvoda koji nisu postojali. Velike kompanije kao što su Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple i Levi, mogli su tužiti  mladog dizajnera, ali su bili toliko impresionirani njegovim dizajnima, da su ga angažovali.

Galerija

Posjetite
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podijeli
sa drugima
Facebook
Twitter
Budite
informisani
RSS