For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
Poput mađioničara koji stvara iluziju uz pomoć svojih trikova, i vi možete flambirati kao od šale. Sve je moguće sa novom kolekcijom aparata za kuhinju kreiranih od strane poznatog francuskog dizajnera Ora Ïto-a. Njihova jednostavnost i intuitivnost korišćenja je bez premca, uz integraciju najsavremenije tehnologije. Istražite sve njihove trikove!

KARAKTERISTIKE

_products/features/icon - IonAir sa MultiFlow 360° funkcijom

IonAir sa MultiFlow 360° funkcijom

Odaberite policu. Bilo koju policu.
MultiFlow 360° system ravnomerno raspoređuje jonizovani vazduh kroz 14 ventilacionih otvora, održavajući ravnomernu temperaturu na svakoj polici. Vazduh obogaćen negativnim jonima otklanja neprijatne mirise i oponaša prirodnu mikroklimu, čime se stvaraju idealni uslovi za održavanje hrane svežom.
više informacija
manje informacija
_products/features/icon - BridgeZone

BridgeZone

Jednostavan plan za velike posude
Kao čarobnim štapićem - pretvorite dve odvojene zone za kuvanje u jednu uz samo jedan dodir prsta. Kuvanje u velikim šerpama, tiganjima i posudama nikada nije bilo lakše i efikasnije.
_products/features/icon - HomeMade oblik

HomeMade oblik

Abrakadabra - i pečeno je savršeno!
Inspirisan tradicionalnim pećima na drva, karakteristični zaobljeni oblik Gorenje Ora Ito rerni omogućava slobodno kretanje toplog vazduha. Hrana se zagreva ravnomerno sa svih strana i uvek je izuzetno pečena: hrskava spolja i sočna iznutra.
više informacija
manje informacija
_products/features/icon - 16 kompleta posuđa

16 kompleta posuđa

Više prostora nego u čarobnom šeširu
Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja sudova i pribora, a tri korpe nude dovoljno prostora za pranje pranje i do 16 kompleta posuđa u isto vreme. Sada zaista možete da napravite savršenu zabavu!
više informacija
manje informacija
_products/features/icon -

Sada se možete koncentrisati na predstavu
Aspirator detektuje nivo nečistoće i automatski prilagođava brzinu ventilatora, ili ga potpuno zaustavlja kada više nije potreban. Zato možete posvetiti punu pažnju kuvanju vašeg ukusnog jela.
_products/features/icon - AutoMenu

AutoMenu

Čarolija za jednostavnije kuvanje
Veliki broj automatskih programa omogućava lakšu pripremu određenih jela. Jednostavno odaberite vrstu hrane i unesite njenu težinu, a mikrotalasna rerna će sama podesiti optimalnu snagu i vreme rada.

ORA ÏTO DIZAJNER PAR EXCELLENCE

Kreativni francuski dizajner je uvek bio poznat po pomeranju granica dizajna kako bi stvorio stvari koje se odlikuju trajnom estetikom i jednostavnošću. Ova suštinska filozofija je prisutna i u njegovoj novoj kolekciju Gorenje kuhinjskih aparata.

Njegove provokativne ideje popele su ga u sam vrh sveta dizajnera. Na početku karijere, predstavio je svoje dizajne i ideje za virtuelne proizvode, koji su se pojavili na njegovom sajtu, sa potpisima svetski poznatih robnih marki. Velike kompanije, kao što su Louis Vuitton, Swatch, Apple i Levi's, mogle su da tuže drskog dizajnera, ali su bili do te mere oduševljeni njegovim radovima - da su odlučili da ga angažuju.

Nasleđe koje je stvorio sa Gorenjem je široko priznato zahvaljujući jedinstvenim dizajnerskim karakteristikama u kombinaciji sa trajnom praktičnošću, stvorenih u toku perioda od preko jedne decenije uspešne saradnje.
Posjetite
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podijeli
sa drugima
Facebook
Twitter
Budite
informisani
RSS