Gorenje Ora ïto White

Gorenje Ora ïto Collection: Inspiracija svjetlosti

Simplexity. Jednostavna i složena. Nepotreban višak oduzet, samo čist dizajn linije ostavljen. Na jednostavan dizajn koji nas okružuje danas i sjutra. Jednostavno čiste linije odražavaju dizajn za budućnost, kada vizija postaje stvarnost. White Ili, kako bi dizajner rekao na svoj jeziku: Le Blanc! Ona upija cijelu svjetlost svijeta. Njegova čistoća i jednostavnost otkriva svaki detalj.  Pridružen s bijelim, dizajn dostiže posebno značenje. Svijetlost izvedena iz fuzije svih boja ne dozvoljava greške. Aparati specijalne Gorenje Ora ïto kolekcije su stoga obučeni u bijele boje. Ne postoji ništa što bi bio višak, sve je tu za svrhu, maženje i koketiranja sa svjetlima i dodirima. Bjelina kuhinje daje svakoj osobi beskrajn izbor artikulacije. Onaj koji misli o boji izabraće bijelu pozadinu. Samo takva postavka može pružiti beskrajne razne ukuse i mirise, stvarnosti i mašte. U takvim kuhinjama moguće je sanjati u bilo kojoj boji. Sa magijom snage svjetla! Misli o boji. Odaberite bijelo.

Misli o boji. Odaberite bijelo.

Danas, je Gorenje, jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata  koji spaja napredne tehnologije sa ekskluzivnim, prepoznatljivim dizajnom i visokim kvalitetom. Sa svojim inovativnim, tehnički savršenim, modernim i ekološki prihvatljivim proizvodima Gorenje ima za cilj da postane najinovativniji, dizajn-minded tvorac kućanskih aparata u svijetu.

Da bi isključivo osmišljen moderan aparat bio pristupačniji široj publici, Gorenje je počeo sarađivati ​​s mladim Francuskim dizajnerom Ora ïto-om. Rezultat ove saradnje je Gorenje Ora ïto Collection. Prvo u crno, a sada i u bijeloj boji, sa magičnom snagom svjetlosti.

Ora ïto: obožavalac bijele

Iza Ora ïto branda stoji kreativni mladi francuski dizajner čije provokativne ideje osiguravaju njegov brzi proboj na samo vrh dizajna u svijetu.  Na početku svoje karijere je predstavio svoj dizajn i ideje za virtualne proizvode, potpisane od strane poznatih brendova na svom sajtu. Ljudi su počeli naručivanje proizvoda koji nisu postojali. Velike kompanije kao što su Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple i Levi, mogli su tužiti  mladog dizajnera, ali su bili toliko impresionirani njegovim dizajnima, da su ga angažovali.

Galerija

Posjetite
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podijeli
sa drugima
Facebook
Twitter
Budite
informisani
RSS