Gorenje Simplicity

Moja životna filozofija je jednostavna . Cijenim ono što odgovara mojim potrebama i mojim mogućnostima. Dizajniram i organizujem svoj ​​životni prostor na svoj način . Biram kolekciju aparata koji poštuju moj način života. Mislim da je lako integrisati izvrsno dizajnirane aparate Gorenje Simplicity linije u crnoj ili bijeloj boji u moj dom. Oni se pridružuju mom životnom putu, jer su prilagođenei meni, a ne obrnuto. Jednostavnost!

Logičan izbor

Aparati Gorenje Simplicity kolekcije, se koriste jednostavno - preko jednog dugmeta.

AdaptTech

Aparati pamte naše lične izbore i predlože ih sledeći put za korištenje. Sve što je ostalo je da pritisnete dugme za potvrdu.

Čvrst dizajn

Čiste linije, izvorni materijal i ergonomija omogućavaju integrisanje aparata u svaki dom.

Najbolja cijena

S obzirom da su cjenovno konkurentni, ovi uređaji nude neposredne uštede . Pored toga , napredna tehnologija osigurava da plaćate samo za ono što vam zaista treba, što dovodi do dodatnih ušteda na duge staze .

Miriše divno. Način na koji se to peče – TO SAM JA!

Ugradna pećnica sa AdaptTech tehnologiom pečenja, pamti svoja najčešća podešavanja, a sledeći put ih predlaže, tako da ne moram da ih ponovljam. Sa svojim odličnim dizajnom, pećnica se stapa skladno s drugim uređajima Gorenje Simplicity kolekcije u crnoj ili bijeloj boji. TO SAM JA!

AdaptTech tehnologia pečenja

Nema potrebe da ponavljate podešavanja.

Pećnica će zapamtiti vaša podešavanja, temperaturu za svaku postavku programa i predložiti najnoviju ili najčešće korisćenu postavku sledeći put kada ga budete koristili.

Program za očuvanje

Pouzdan način da sačuvate svoje namirnice

Poseban program će se pobrinuti za vaše namirnice i održavati ih nakon pečenja.

GentleClose-sistem za lagano zatvaranje vrata

Udobnost prilikom zatvaranja vrata pećnice.

Vrata će se blago i tiho zatvoriti, bez korišćenja sile.

Elektronski programski sat s kontrolom dodira

Jednostavne i jasne kontrole

Tajmer vam omogućava da podesite vrijeme kuvanja i da odaberete pravu temperaturu. Ovaj i sistem grijanja trenutno u upotrebi mogu se pratiti na jasno postavljen ekran. Timer površine je potpuno gladak i lako se čisti.

Uživam. Način na koji je to skuvano – TO SAM JA!

Sa SimplOff dugmetom, ja više ne moram brinuti da li sam ostavio gas uključen. Gasni gorionici imaju inovativni programirani tajmer koji može isključiti gorionik u određeno vrijeme. Uređaji Simplicity linije mi pružaju da kuvam onako kako to ja želim. TO SAM JA!

Plinska ploča sa SimpleOff tajmerom

Sigurano, jednostavano, jasano i kontrolisano kuvanje!

Ergonomski dizajnirana drška sa ugrađenim elektronskim tajmerom omogućava podešavanje vremena kuvanja (do 99 minuta). Kada postavljeno vrijeme istekne, plinski plamen će biti automatski isključen, i takođe će biti označen zvučnim signalom.

BoilControl

Kontrola ključanja vode

BoilControl je automatski sistem koji će privremeno prilagoditi izlaznu snagu zone kuvanja. Nakon što u početku djeluju na maksimalnu snagu, zona za kuvanje će održavati temperaturu na željenom nivou da spriječi tačku ključanja ili overcooking.

Jednostavno upravljanje s SmartControlom

Jasnoća i kontrola u kuvanju

Vrijeme kuvanja se može podesiti odvojeno za svaku zonu za kuvanje. Kada postavljeno vrijeme istekne, tajmer će automatski isključiti zone za kuvanje i obavijestiti vas zvučnim signalom.

Metalne rešetke

Bolja stabilnost i trajnost

Metalne rešetke će poboljšati stabilnost i otpornost na plin. Oni su napravljeni od materijala koji ih čini posebno izdržljivim i otpornim čak i na najvišim temperaturama.

Super Power indukcijska ploča

Brzo i efikasno kuvanje i jednostavno čišćenje

Indukcijskom pločom brzo i efikasno pripremamo odličnu i zdravu hranu. SuperBoost funkcija za brzi i snažan rad omogućava još brže i efikasnije kuvanje, što dovodi do uštede vremena i energije.

To je svježe. Način na koji se to ohladi – TO SAM JA!

Prvi pametni hladnjak sa AdaptTech tehnologiom hlađenja je inteligentan sistem koji pamti tendenciju najčešćeg otvaranja, i podešava postavke u skladu s tim. Kvalitet hrane se zadržava duže, a ja uživam u crnoj ili bjeloj kolekciji aparata Gorenje Simplicity linije još više. TO SAM JA!

AdaptTech hlađenje

Drži hranu svježom 20% duže

AdaptTech je inteligentan sistem koji prati, analizira, i snima korišćenje hladnjaka u nedjeljnim intervalima. Zatim, svoj rad, a posebno održavanje zadate temperature, a samim tim i potrošnja energije su prilagođeni identifikovanim obrazacima. Kada otvorimo vrata, temperatura hrane neće rasti kao što je slučaj u konvencionalnim frižiderima što će zaustaviti razvoj bakterija.

IonAir

Drži hranu svježu i ukusnu do 10 dana duže

Joni koji se stvaraju u frižideru eliminišu do 95% bakterija, virusa, plinova i mirisa i osiguravaju da vazduh u frižideru uvijek bude svjež.

No Frost Plus

Bez leda, ili ručnog odmrzavanja

Moderna No Frost tehnologija koristi intenzivnu cirkulaciju hladnog vazduha i eliminiše vlagu iz zamrzivača i hladnjaka. Ovo sprečava skupljanje leda na hranu i leda u unutrašnjosti aparata.

MultiFlow 360°

Dugotrajna svježina i manja potrošnja energije

Intenzivni Multiflow 360 ° protok vazduha radi na principu intenzivnog duvanja hladnog vazduha kroz ventilaciju koja se nalazi na zadnjem zidu frižidera i daje konstantanu temperaturu u cijelom frižideru.

Vazduh je svjež. Način na koji to radi – TO SAM JA!

Zaboravite pritiskanje dugmeta on i off na vašoj napi! AdaptTech automatski ventilira kada vazduh više nije čist i prilagođava snagu u skladu s tim. Halogena rasvjeta olakšava dok kuvam. TO SAM JA!

Funkcionalan dizajn

Osim performansi koje imaju, aspratori i nape su napravljeni od nerđajućeg čelika u kombinaciji sa staklom. Dopadljiv dizajn je sve važniji aspekt. Međutim, aspiratori i nape pružaju vrlo dobro osvjetljenje za kuvanje tokom rada.

Halogena rasvjeta

Odlična rasvjeta za ploču na kojoj kuvam

Ekstra izvor svjetla za optimalno osvjetljenje ploče. Halogena rasvjeta je moćnija i ekonomičnija nego do sad.

Jednostavan za čišćenje filtera

Lakše održavanje i duži životni vijek

Metal filtera u aspiratorima, koji su dizajnirani za uklanjanje masnih čestica, može se lako skinuti i očistiti. Možete ih oprati ručno ili u mašini za suđe koristeći ‘gentle wash’ program.

Tako sija. Način na koji je oprano – TO SAM JA!

Živjela moja nova Simplicity mašina za suđe - sa setom sjajnih čaša! Mogu unaprijed podesiti kada želim da ih pere, da odložim početak do 3, 6 ili 9 sati. U svakom slučaju, oni će se oprati efikasnije sa malo snage. Vrata na mašini za suđe odražavaju ljepotu Gorenje Simplicity linije i dostupano je u bijeloj ili crnoj boji. TO SAM JA!

Visoka efikasnost

Ekonomično pranje

Od sada pa nadalje vaše posuđe će biti oprano i u isto vrijeme vodeći računa o okolini jer Gorenje mašina za pranje suđa u potpunosti zadovoljava stroge evropske propise o energetskoj efikasnosti.

Programiranje početka pranja posuđa

Čisto posuđe kad želite

Početak pranje program može biti odloženo za 3, 6 ili 9 sati. Potrebno je samo da je programirate u vrijeme kada je trošak električne energije niži radi dodatnih ušteda.

3 u 1

Aparat nudi programe posebno prilagođene za korištenje "3 u 1".

AquaStop

Ne brini o prosipanju vode

U slučaju prosipanja vode, sigurnosni sistem AquaStop automatski isključuje dovod vode ventilom i pumpa će ispumpati preostalu vodu iz mašine za suđe.

Tako je besprekorno. Način na koji sam oprao – TO SAM JA!

Broj obrtaja i nivo vode za svaki program pranja su moj izbor. Jednom sam napravio taj izbor, AdaptTech pranje će pamtiti. Sljedeći put, ja ne moram da ga ponovo postavljam. Ja sam odabrao A +++ klasu i ljepotu nove kolekcije Gorenje Simplicity aparata - u crnoj ili bijeloj boji. TO SAM JA!

AdaptWash

Nema potrebe da ponovljate svoja podešavanja

Mašina za pranje veša će zapamtiti vaša podešavanja za centrifugom za svaki program. Takođe će zapamtiti ako ste odabrali viši nivo vode ili pretpranja za određeni program. Najnovija podešavanja će biti predložena kada budete koristili isti program.

SensorIQ tehnologija senzora

Optimalni rezultat sa značajnom uštededom električne energije, vode i vremena.

Brojni senzori konstantno prate proces pranja. Na temelju prikupljenih podataka, oni automatski podešavaju proces pranja u skladu sa izabranim programom, vrsti i težini veša.

Programiranje početka pranja

Oprano u pravo vrijeme

Sve veš mašine nude mogućnost da se odloži početak pranja do 24 sata. To će vam omogućiti da koristi niže stope potrošnje električne energije tokom noći.

Odličana energetska efikasnost

Mnoga inovativna rješenja kao što je efikasan program algoritama, OptiDrum bubanj mašine za veš i QuickWet optimalni Sistem namakanja, u kombinaciji s inteligentnim Sensorom, pružaju odlično pranje i energetsku efikasnost. Gorenje Simplicity modeli imaju A +++ ili A-30% energetsku klasu, što znači da koriste 30% manje energije nego A energetski razred aparata.

To je meko. Način na koji je to osušeno - TO SAM JA!

Možda želim ekstra osušen veš, manju temperaturu sušenja, ili samo osvježeni veš. Simplicity mašna za sušenje pamti moj izbor za svaki program, tako da ne moram sledeći put da ga ponovljam. Takođe je savršen spoj sa mašinom za pranje veša, dostupan je u crnoj ili bijeloj boji. TO SAM JA!

AdaptDry

Nema potrebe da ponovljate svoje postavke

Mašina za sušenje će zapamtiti ako ste koristili funkciju ExtraDry-extra osušen veš, nižu temperaturu sušenja, funkciju za osvježenje, ili funkciju protiv gužvanja. Najnovija postavka će biti predložena kada budete ponovno koristitili isti program.

Kondenzatorske mašine za sušenje sa toplotnom pumpom

Ušteda sušenja A ++

To je jedini kućanski aparat koji koristiti i hlađenje i grijanje kao dio toplotne pumpe. Kompletno korištenje dovodi do smanjenja čak od 50 posto u potrošnji energije u odnosu na A klase.

TwinAir

Za ravnomjerno osušen veš

Kondenzatorske mašine za sušenje sa toplotnom pumpom se mogu pohvaliti jedinstvenim sistemom protoka vazduha koji omogućava uvođenje toplo suvog vazduha u bubanj kroz dva otvora za ventilaciju kao kad bubanj okreće u oba smjera.

Programiranje početka sušenja

Osušen u pravo vrijeme

Početak procesa sušenja može se programirati do 24 sata unaprijed. Vaša odjeća će se sušiti na prethodno postavljenom podešavanju i biće spremna za odlaganje u ormar ili za peglanje kad god to vama najviše odgovara.

Galerija

Posjetite
nas
Facebook
YouTube
Flickr
Podijeli
sa drugima
Facebook
Twitter
Budite
informisani
RSS